Alkujuomana oli aikuisille kuohuvaa ja alkoholittomana vaihtoehtona raparperijuoma, joka sekoiteltiin raparperisiirapista ja kivennäisvedestä. Raparperijuoman väri on ihanan hempeä!
Juhlapöydän tarjoilut koostuivat jo aiemmin hyviksi havaituista herkuista ja pääsipä sekaan myös muutama uusikin tuttavuus. Tarjolle teimme lähes pelkästään kylmänä tarjottavia herkkuja, ainoa lämmin oli uudet perunat. Kaikki valmistettiin gluteenittomana ja laktoosittomana, lukuunottamatta juurileipää.
feta-pastasalaatti
vihreä salaatti
graavattu lohi
savustettu lohi
sillit
hirvilihapullat
kypsänä marinoitu hirvipaisti
uudet perunat
uudet perunat
mummonkurkut
tsatsiki
juurileipä
juustot
jäätelökioski
mansikkakakku
Kiitos juhlaväelle, teitte päivästä upean!
Osa resepteistä löytyykin jo blogista ja lisäilen loputkin reseptit vähitellen tänne.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.