Linssi-porkkananugetit
2 dl kuivattuja punaisia linssejä
2 valkosipulinkynttä
vettä keittämiseen
1 1/2 dl porkkanasosetta (pari keskikokoista porkkanaa)
1 kananmuna
1/2 dl mielihyvä-perunahiutaleita (tai 1/2 dl korppujauhoja)
2 dl juustoraastetta
1 tl jeeraa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
pinnalle seesaminsiemeniä
Sekoita jäähtyneet linssit, porkkanasose, kananmuna, perunahiutale, juustoraaste, jeera, suola ja pippuri tasaiseksi taikinaksi. Nosta taikina jääkaappiin noin tunniksi.
Muotoile kahden lusikan avulla taikinasta nugetteja ja pyöräytä ne seesaminsiemenissä. Laita nugetit pellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa puoli tuntia. Käännä nugetit 20 minuutin paistamisen jäkeen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.