maanantai 20. elokuuta 2018

Superhelppo tomaattisalaatti

Tomaatit ovat parhaimmillaan ja kun sesonki on täydessä käynnissä, tämä tarkoittaa myös, että hinta on edullinen. Ihana salaatti syntyy viipaloiduista tomaateista, kesäsipulista, oliiviöljystä ja balsami-etikasta. Tomaatit ja sipulit varsineen viipaloidaan kerroksittain vadille ja väliin lorotellaan öljyä ja etikkaa sekä rouhaistaan suolaa ja pippuria myllystä. Salaatti on parhaimmillaan hetken maustumisen jälkeen.  Päälle voi murustella halutessaan vaikka fetaa tai vuohenjuustoa.

Me söimme salaatin grillatun lihan lisäkkeenä, johon se sopikin oikein mainiosti.

Tomaatti-sipulisalaatti
4 isoa, kypsää tomaattia
2 punaista kesäsipulia varsineen
oliiviöljyä
balsami-etikkaa
suolaa ja pippuria myllystä

Viipaloi tomaatit ja sipulit kerroksittain vadille. Laita väliin pikku loraukset öljyä ja etikkaa sekä rouhaukset suolaa ja pippuria. Anna maustua jääkaapissa hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.