perjantai 31. elokuuta 2018

Ihastuttava ravintola Verka!

Hämeenlinnassa avattiin tuossa kevään korvilla Verkatehtaan alueelle mielenkiintoinen ravintola Verka. Ravintola Verka tarjoaa illalla menukokonaisuuksia ruokalajeihin sopivien viinien kera ja  päivällä herkullista lounasta. Illallinen ravintolassa on vielä testaamatta mutta pari lounaskertaa ovat olleet mahtavia kokemuksia!



Ravintola Verkassa on arkipäivisin tarjolla lounas klo 11-15. Ilahduttavaa on se, että lounas tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Salaatti ja maukas itse leivottu leipä on katettu noutopöytään. Lounaslistalla on kolme vaihtoehtoa: kala, liha ja kasvis.  Ja voi, minkälaisia herkkuja lounaalla saakaan maistella!

Salaattipöydässä on tarjolla useita erilaisia tuoreita, raikkaita salaatteja ja toisella kerralla ilokseni kvinoapohjaista munakoisosalaattia, joka oli oikein maukasta.

Ensimmäisellä kerralla valitsin listalta kalaa ja tarjolla oli silloin sitrusmarinoitua lohta, parsaa ja kukkakaalipyrettä. Lohi oli paistettu täydelliseksi, nahka rapeaa ja suolaisuus sopiva. Parsaviipaleet olivat napakoita ja kukkakaalipyre pehmeän täyteläistä. Aaah, tavallinen lounashetki muuttui lähes juhlahetkeksi herkullisen aterian, kauniin miljöön ja ystävällisen palvelun ansiosta!



Toisella kerralla otin lammasta joka tarjoiltiin aivan ihanien maukkaiden lammaspyöryköiden muodossa. Lisäksi oli riisiä sekä herkullista jogurttipohjaista sitruunaista kastiketta. Lammaspyörykät olivat sopivan kypsiä, pehmeitä ja maku varsin kohdallaan.



Ja nyt vain innolla odottelemaan mahdollisuutta päästä illalliselle Verkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.