Minä lusikoin myslini aamulla jogurtin kanssa ja joskus lisään sekaan pakkasesta muutaman mansikan.
Itse tehty mysli
5 dl hiutaleita (nyt käytin kaura- ja ruishiutaleita)
2 dl auringonkukansiemeniä
1 dl seesaminsiemeniä
1/2 dl pellavansiemeniä
pussin pohjat kurpitsansiemeniä.
1/4 dl ruokosokeria
2 tl kardemummaa
1/2 dl rypsiöljyä
vajaa 1 dl vettä
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon öljy ja vesi. Sekoita ja puristele massaa käsin jotta kosteus leviää tasaisesti. Levitä mysli leivinpaperin päälle pellille ja paahda 175 asteessa noin puoli tuntia. Mysliä täytyy käännellä useasti paistamisen aikana, jotta mysli ei pala, vaan paahtuu tasaisesti.
Mysliseos pellillä menossa uuniin. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.