Ainakin täällä Hämeessä pikku paprikoita on oikein hyvin saatavilla eikä hintakaan tällä herkulla juuri päätä huimaa. Nämä herkut ovat kotoisin Espanjasta ja jännitystä elämään tuo se, että joka kymmenes paprika on maultaan tulinen! Meille ei kylläkään ole osunut vielä yhtään tulista tapausta vaan olemme päässeet herkuttelemaan ihanan makeilla pikku paprikoilla.
Pimientos de Padrón
öljyä
pussillinen tai pari Padrón-paprikoita
sormisuolaa
Pyörittele pestyt pikkupaprikat öljyssä ja paista erittäin kuumalla pannulla tai grillissä muutama minuutti välillä paprikoita pyöritellen. Paprikat saavat väriä ja pehmenevät maukkaaksi. Ripottele päälle suolaa, ota paprikan kannasta kiinni ja haukkaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.