Paahtopaistit pääsivät kylpemään valkosipulin-, punaviinin- ja sitruunanhuuruiseen marinadiin aimo toviksi.
Marinadi karitsan paahtopaistille
4 karitsan paahtopaistia
5 valkosipulinkynttä
1 chilipalko
tuoretta silputtua rosmariinia ja timjamia
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 dl rypsiöljÿä
2 dl punaviiniä
suolaa ja mustapippuria
voita paistamiseen
Viipaloi valkosipuli ja chili. Raasta sitruunankuoren keltainen osa ja purista mehu. Lisää silputut yrtit, öljy, punaviini, suola ja pippuri. Laita paahtopaistit marinadiin ainakin kolmeksi tunniksi.
Paista lihoihin väri pannulla ja laita paistit uuniin 150 asteeseen. Kypsennä kunnes sisälämpötila on 58 astetta ja laita paahtopaistit folioon ainakin vartiksi.
Syömään! Paahtopaistien kanssa tarjottiin uunijuureksia. |
Kiitos ja nam! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.