Meillä grillaus on täysin Päämaistajan hommia. Minä toimin ainoastaan avustajana. Olemme valmistaneet grillissä vuosien varrella vaikka mitä ja olemme todenneet, että porsaan kyljykset ovat erinomaisia grillattavia. Parilakyljyksissä oli mukavasti rasvaa mukana, ja sehän sopii grillattaviin lihoihin mainiosti. Toisaalta olemme kyllä grillanneet myös riistaa, jossa taas ei ole rasvaa juuri yhtään ja sekin on onnistunut hyvin.
Grillikyljysten marinadi 6:lle kyljykselle
1,5 dl öljyä
0,5 dl soijaa
3 rkl ruokosokeria
1 chilipalko
2 valkosipulinkynttä
pala inkivääriä
1/2 sitruunan mehu
suolaa ja pippuria myllystä
Sekoita öljy, soijakastike ja sokeri keskenään. Silppua chili ja inkivääri sekä viipaloi valkosipuli. Sekoita kaikki aineet keskenään ja marinoi kyljyksiä ainakin pari tuntia.
Nippu parsaa valmistui nopeasti lisäkkeeksi. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.