maanantai 12. maaliskuuta 2018

Synttäribrunssi

Päämaistaja täytti lauantaina vuosia ja valmistimme lasten kanssa synttärisankarille brunssin. Kun lapset olivat pieniä, meillä oli usein tapana juhlistaa viikonloppua brunssin merkeissä. Tapa on jostain syystä jäänyt unholaan mutta nyt ajattelimme herättää sen jälleen henkiin. Tällä kertaa tarjottavat olivat melko helposti työstettäviä, eikä kovin suuria esivalmisteluja tarvittu. Graavisisiika taisi olla ainoa, jonka valmistin edellisenä päivänä. Linkitän reseptejä tänne sitä mukaa kun ehdin niitä kirjoitella.
Aaah, onko mitään parempaa kuin
viikonloppuaamun brunssi ilman kiirettä!

Tytär ja Pikkuveli osallistuivat brunssin valmistukseen muun muassa paistamalla läjän herkullisia vohveleita. Synttärikakkua ei leivottu kotona, koska meille oli käynyt niin onnellisesti, että olimme saaneet illalliskutsun naapuriin ja siellä oli jälkiruokana aivan taivaallista suklaakakkua!

Brunssipöydässä oli tarjolla

salamia, parmankinkkua
siianmätiä, smetanaa ja sipulia
marinoituja oliiveja ja fetaa
munia ja pekonia
croisantteja ja juurileipää
vohveleita, hilloa ja mustikkaa
macaronsseja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.