maanantai 9. heinäkuuta 2018

Terveiset maalta!

Blogiloma on päättynyt ja palailemme vähitellen sekä kaupunkielämään, että herkkuruokien pariin! Ja kuinka hauskaa on huomata, että on vasta heinäkuu ja on vielä vaikka kuinka paljon ihania kesäruokia odottamassa valmistusta!

Vietimme pätkän kesälomaa maalla, jossa ruoanlaitto sijoittuu aivan kokonaan ulos ja kaikki lämmin ruoka valmistetaan grillissä. Maalla on puugrilli mutta kuivan alkukesän vuoksi emme uskaltaneet ajatellakaan laittavamme tulta puugrilliin. Niinpä valmistimme ruoat turvallisesti kaasugrillissä. Maalla valmistetaan vielä tavanomaistakin yksinkertaisempaa ruokaa ja kovin monimutkaisiin kokeiluihin ei maalla lähdetä. Yleensä illallinen koostuu grillatuista kasviksista ja seuraksi kypsennetään vähän lihaa tai kanaa. Jos puugrilli on käytössä, siinä pystyy tekemään mainiota loimulohta, joka on meidän kaikkien suosikki!Yksinkertaisen lisukkeen aterialle saa kuvassakin olevasta suippopaprikasta. Halkaisin paprikat ja poistin siemenet. Laitoin paprikanpuolikkaat foliovuokaan, jonka pohjalle olin sivellyt öljyä. Täytin paprikat aurajuustolla ja lisäsin päälle muuutaman oksan timjamia. Foliovuoat nostetaan kuumaan grilliin ja annetaan olla kunnes juusto vähän sulaa, noin 10-15 minuuttia. Paprikoita ei tarvitse käännellä. Samassa vuoassa kypsyi myös muutama halkaistu kevätsipuli.


Koska ilma oli viileä, lämmitimme myös lautaset grillissä! Paprikoiden kanssa söimme mehevät broilerin fileet.Jälkiruokana nautiskelimme mahtavan makuisen Heidi-valkohomejuuston ja lisäksi vähän hedelmiä! Olisikohan jälkkärinä ollut myös muutama rivi suklaata?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.