Nämä ovat myös oivaa juhlatarjottavaa, sillä porkkanan ja parsan voi oikein hyvin paahtaa uunissa napakaksi eikä niiden tarvitse olla tarjottaessa kuumia. Paahdetun porkkanan kanssa dippailuun sopii hyvin aioli.
Perunasalaatti
1,5 kg kiinteitä perunoita
2 kirpeää omenaa
3 kpl suolakurkkuja
1 punasipuli
kapriksia
kastike
1 prk kermaviiliä
1,5 dl majoneesia
1 rkl dijon-sinappia
1 tl hunajaa
suolaa ja mustapippuria
Keitä perunat kuorineen ja jäähdytä. Kuori ja pilko pieniksi kuutioiksi. Kuori ja kuutio omena. Silppua sipuli ja kuutio suolakurkku.
Sekoita kastikeen ainekset kulhossa ja lisää kasvikset sekaan. Sekoittele varovasti sekaisin. Anna maustua vähintään pari tuntia jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.