Munakasrullan kaverina maistuu raikas salaatti ja suolainen mysli |
Jauheliha-munakasrulla
7 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
hyppysellinen kuivattuja yrttejä mieltymyksen mukaan, esimerkiksi oreganoa.
Riko kananmunat kulhoon ja sekoita rakenne rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja yrttimauste. Sekoita tasaiseksi ja anna turvota sen aikaa kun uuni lämpenee. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 30 min.
Täytteen levitys. |
Täyte
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 prk tomaattimurskaa
100 g tuorejuustoa
suolaa
oreganoa
ripaus sokeria
öljyä paistamiseen.
100 g juustoraastetta
Silppua sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista. Lisää tomaattimurska, tuorejuusto ja mausteet ja hauduta hetki. Maistele.
Levitä täyte munakkaan päälle ja rullaa leivinpaperin avulla kuten kääretorttu, melko napakaksi rullaksi. Laita rulla leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele juustoraaste päälle ja laita rulla 225 asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
Täytetty rulla odottelee vielä uuniin pääsyä. |
Me käytimme täytteessä Valion uutta maustamatonta luomu tuorejuustoa mutta myös maustetut versiot sopivat tähän varmasti hyvin. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.